Snijders registreert voor elke slang de specificaties van de hydraulische assemblage en geeft ze een unieke code. Handig als u slangen wilt laten vervangen of extra wilt laten maken. U hoeft maar te bellen en wij weten zo precies wat we moeten doen.

Snel preventief vervangen

Hydrauliekslangen slijten door veelvuldig gebruik en door blootstelling aan zonlicht. Eens in de zoveel tijd dienen de slangen preventief te worden vervangen.

Dankzij ons Hose Management System kunnen we dit snel en nauwkeurig voor u doen. Elke slang krijgt bij Snijders een label met een uniek nummer. Wanneer de hydrauliekslang vervangen dient te worden, geeft u dit nummer aan ons door en zoeken wij aan de hand van dit slangnummer de juiste gegevens op in ons Hose Management System.

Met deze specificaties kunnen we exact hetzelfde type slang produceren als de te vervangen slang. Door uw slangen peventief te laten vervangen, blijft uw machine probleemloos functioneren en wordt  stilstand beperkt tot het minimum.

De voordelen van het Hose Management System

  • Alle slang- en assemblagespecificaties in één bestand
  • Bespaart tijd bij preventief of onverwacht vervangen van onderdelen
  • Bij het inmeten registreren we alle gegevens die nodig zijn om de slang te vervaardigen.

Vragen?

Heeft u vragen over het Hose Management System of heeft u slangen en/of onderdelen die vervangen dienen te worden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 078-618 14 55 of mailen naar: info@snijders.nl.