Zonder goed werkende hydraulische installatie kan een boorplatform of schip niet functioneren. Inspectie en preventief onderhoud van hydrauliekslangen als meest kwetsbare onderdeel is dan ook essentieel. Snijders is al jaren specialist in hydrauliekinspectie en onderhoud op offshore locaties en schepen.

Stilstand voorkomen

Vanaf het moment dat een platform of schip stil ligt, is dit een kostenpost. Stilstand dient dan ook zo veel mogelijk voorkomen te worden. Dat doen we door op tijd inspecties in te plannen, het onderhoud goed voor te bereiden en binnen de gestelde termijn af te ronden.

Flexibel en snel

Snijders is al jaren gespecialiseerd in inspectie en onderhoud van hydrauliekslangen op offshore locaties en schepen. De hydraulische slangen worden eerst visueel gecheckt. Doordat de slangen meestal een uniek nummer hebben dat in ons Hose Management System geregistreerd staat, kunnen we de slangen snel opnieuw produceren.

Vervolgens vervoeren we de slangassemblages in onze volledig ingerichte DNV-gekeurde slangenwerkplaats, dé Offshore container. Deze werkplaats geeft ons de mogelijkheid om onafhankelijk, flexibel en efficiënt te werken. Op locatie starten we met het preventief uitwisselen van oude slangassemblages voor nieuwe slangassemblages. Eén of twee monteurs helpen u bij het onderhoud.

Container offshore

De voordelen van onze Offshore Service:

  • Voorkomen van stilstand door periodieke inspecties en preventief onderhoud
  • Deskundigheid in Offshore Hydrauliek
  • Onafhankelijk, flexibiliteit en efficiënt inzetbaar dankzij onze eigen werkplek op zee

Interesse?

Wilt u meer weten over onze Offshore Service of wilt u periodiek onderhoud inplannen? U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 078-618 14 55 of mailen naar: info@snijders.nl.