Een compleet assortiment aan leidingcomponenten

Wist u al dat Snijders naast hoge- en lagedrukslangen een uitgebreid assortiment aan leidingcomponenten levert? U kunt dan denken aan leidingen, snijringverbindingen en leidingbeugels.

Snijders levert leidingen in verschillende materialen zoals staal 52.4 en staal 37.4. Beide materialen kunnen geleverd worden in diverse afwerkingen en maten. Ook leveren wij RVS leiding volgens diverse normen, op uw verzoek wordt een certificaat meegeleverd.

Ook voor snijringverbindingen van hoge kwaliteit bent u bij Snijders aan het juiste adres. Wij leveren deze in zowel staal als RVS, tevens in een veelheid aan vormen en maten.

Ook hebben wij een ruime voorraad leidingbeugels volgens DIN norm 3015, in standaard, zware en dubbele uitvoering. Beugels leveren wij in diverse materialen zoals Polyamide, polypropyleen, aluminium en rubber. De bijbehorende bevestigingsmaterialen leveren wij in staal en RVS.

Wilt u meer informatie en/of advies over onze leidingcomponenten? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op met onze binnendienst. Wij voorzien u graag van passend advies.