Stucchi introduceert compacte multikoppelingen

Met de introductie van de DP2-9L en DP2-13L snelkoppeling laat Stucchi zien dat zij een innovatieve leverancier is met oog voor de markt. Deze nieuwe tweekanaals multikoppelingen zijn ontwikkeld voor gebruik op mini en midi graafmachines. Dit soort compacte bouwmaten zijn voor deze machines van groot belang.

Met de introductie van deze multikoppelingen biedt Stucchi een oplossing voor het snel en schoon aankoppelen van uw snelwisselaar, grijper of ander uitrustingsstuk.

De maximale flow van de DP2-9L koppeling is 46 liter per minuut met een maximale werkdruk van 350 bar. Voor de DP2-13L koppeling geldt een maximale flow van 90 liter per minuut met een maximale werkdruk van 330 bar.

Het koppelen met een restdruk is voor deze multikoppelingen geen probleem. Leverbare aansluitingen zijn ¼” tot en met ¾“ BSP inwendig.

Snijders heeft deze compacte multikoppelingen in diverse configuraties op voorraad waardoor zij een minimale levertijd hanteert.

Voor meer informatie over het gebruik van deze oplossing of voor vragen betreffende andere specificaties kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.