Na een prettige kennismaking afgelopen week, delen wij met trots het volgende nieuws met u: sinds deze maand zijn wij officieel distribiteur van het Italiaanse bedrijf POLO Connectors.

Dit innovatieve middelgrote bedrijf is gevestigd in de bergen van het prachtige Italiaanse landschap van Annone di Brianza, waar zij zich de afgelopen jaren steeds meer heeft weten te onderscheiden door haar innovatieve snelkoppelingen. Deze zijn breed inzetbaar op het gebied van test-toepassingen binnen de hydraulische en industriële sector.

POLO snelkoppelingen zijn ideaal voor het functioneel testen van circuits en  componenten die eindigen met een interne of externe schroefdraad, profiel, vorm, kraag, flens of gladde buis. De POLO snelkoppelingen bieden maximale betrouwbaarheid, veiligheid en gemak voor de operator, waardoor de testtijd aanzienlijk wordt verkort.

Snijders en POLO hechten beide veel waarde aan advies op maat waarbij de vraag van de klant centraal staat zodat er een passende oplossing geboden kan worden.

We zien uit naar een fijne samenwerking!