Ons assortiment thermoplastische slangen

Naast haar uitgebreide programma aan rubberen slangen heeft Snijders ook een breed assortiment aan thermoplastische slangen.

Omdat onze thermoplastische slangen uitstekend bestendig zijn tegen vele media zoals gassen en vloeistoffen, hebben zij een breed toepassingsgebied.

Wij leveren standaard slangen volgens de R7 en R8 norm, en hogedrukslangen voor vijzeltoepassingen. Deze hebben een werkdruk van 700 bar in zowel de standaard als zeewaterbestendige uitvoering.

De thermoplastische slang met een zeer hoge zeewaterbestendigheid is de Offshore master-slang. Deze is verkrijgbaar met een werkdruk tot 700 bar. Deze slang is zeer geschikt voor Offshore en ROV- toepassingen.

Voor het gebruik van thermoplastische slangen op heftrucks leveren wij zowel Single als Twinhose slangen. Op uw verzoek leveren wij slangen met een hoge bestendigheid tegen lage temperaturen waardoor deze zeer geschikt zijn voor gebruik in koel- en vriescellen.

Ook leveren wij een compacte en flexibele pilot FL slang, die speciaal ontwikkeld is voor Servo-toepassingen.

Naast ons hydrauliekprogramma leveren wij slangen voor Paintspray-toepassingen. Deze gecertificeerde slangen zijn verkrijgbaar in zowel één als twee staalinlagen.

Bent u op zoek naar een thermoplastische slang voor CO2-toepassingen zoals brandblussystemen? Ook voor deze toepassing leveren wij een DNV-gecertificeerde slang.

Wilt u uw slangen laten leveren met een persoonlijke opdruk? U kunt denken aan het vermelden van uw bedrijfsnaam of productnaam. Ook deze optie behoort tot onze mogelijkheden.

Heeft u interesse in ons assortiment of bent u opzoek naar informatie of advies voor uw hydraulische installatie of andere toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Graag denken wij met u mee en voorzien wij u van een passend advies!