Snijders, hét juiste adres voor slangbescherming!

Dat Snijders sterk in het leveren en assembleren van slangen is, is u wellicht bekend. Maar weet u ook dat Snijders een programma aan artikelen levert om uw slangen te beschermen voor zowel interne als externe invloeden.

Om uw slangen te beschermen tegen externe factoren zoals schuring, leveren wij Spiralguard. Dit voorkomt vroegtijdige slijtage aan uw slangen. We leveren Spiralguard in verschillende maten en kleuren.

 

Om uw slangen te beschermen voor mechanische belasting, leveren wij ook stalen veren. Deze zijn in verschillende maten en lengtes leverbaar.

 

 

Komen uw slangen in contact met zeewater, dan kunnen wij uw slangen voorzien van een gevlochten RVS mantel.

 

 

Het kan zijn dat uw slangen worden blootgesteld aan hitte of vonken. In dat geval adviseren wij u om uw slangen te beschermen met Pyrojacket. Wij leveren deze bescherming in verschillende maten. Door het gebruik van Pyrojacket zal de levensduur van uw slangen aanmerkelijk worden verlengd.

 

Om uw mensen te beschermen tegen de hitte van bijvoorbeeld stoomslangen of slangen/leidingen met thermische olie kunnen wij uw slangen voorzien van onze Coolblue-sleeve die in staat is de temperatuur naar een veilig niveau te brengen.

 

Om mensen in de nabijheid van uw machine of installatie te beschermen tegen de impact van bijvoorbeeld een barstende slang leveren wij de Textsleeve in diverse maten en uitvoeringen.

 

 

Snijders kan al deze beschermingsartikelen uit voorraad aan u leveren. Maar we kunnen ook uw nieuw geassembleerde slangen direct van de juiste bescherming voorzien.